luni, 19 decembrie 2011

Remedii naturiste pentru tratarea poliartritei

Literalmente milioane de persoane din toată lumea sunt afectate de artrită într-o formă sau alta, cu numerele de pe creştere anual. În parte, acest lucru se datorează faptului că nu există nici o metodă cunoscută sub denumirea pentru a vindeca diferite forme de artrita. De asemenea, într-o anumită măsură, este aproape inevitabil, ca fiind unul dintre cele mai comune forme de artrita, osteoartrita, este probabil să fie dezvoltate de cele din trecut la vârsta de cincizeci de ani.
Aceasta nu este o boală nouă, şi există situaţii în care schelete de om preistoric au fost găsite oase care a arătat semne de artrită. Este probabil ca aceasta boala a fost cu omenirea, atât timp cât a rasei umane a existat.
De la început, este probabil ca omul a căutat surse de scutire de la simptomele de artrita, iar unele dintre remedii din plante folosite în prezent ar putea foarte bine fi primul fost descoperit şi folosit în zorii umanităţii. Se poate imagina aproape omul preistoric care suferă de dureri artritice, apoi căutând căile de atac pe bază de plante prin încercare şi eroare, pentru a găsi o sursă eficientă de relief.
Lucru amuzant este că foarte căutarea pentru o cale de atac eficace artrita pare să continue astăzi, în ciuda tuturor metodelor de tratament disponibile şi căile de atac. Omul preistoric a săpat prin frunzele diferitelor plante şi a fost înlocuit cu omul modern popping fiecare pilula, verificarea fiecare bibliotecă web, incercand fiecare cale de atac pentru a găsi de relief.
Este într-adevăr atât de dificil să se găsească o cale de atac eficace pentru artrita? Pentru a începe cu, medicamentele convenţionale pot fi foarte eficiente in ameliorarea simptomelor de mai multe forme de artrita. In afara de consumul de droguri, medicina conventionala se poate utiliza, de asemenea, terapie fizică pentru a restabili mobilitatea articulaţiilor rigid, şi, în cazurile cele mai grave, se poate utiliza, de asemenea, interventii chirurgicale pentru a inlocui de fapt comun. Aceste pe cont propriu ar trebui să par a fi suficiente pentru cei care sunt afectaţi de artrită.
Cu toate acestea, există unele probleme reale cu metodele de tratament, chiar convenţionale. Medicamentele convenţionale, la fel de eficient ca acestea pot fi, în cele din urmă pot necesita doze mai mari sau mai multe medicamente puternice pentru a calma durerea, ca deteriorarea cartilajului continuă, cu corp de cladire rezistenta la medicamente, de asemenea. Utilizarea pe termen lung de medicamente mai puternice ar putea aduce, de asemenea, despre efectele secundare nocive, într-o condiţie de tranzacţionare vigoare sau pentru o altă dificultate.
Chiar şi terapie fizică şi de a exercita are limitele sale, şi poate practic numai lent în jos sau opri degenerare a articulaţiilor, cu nici un fel reconstrui în mod eficient daunele deja suferit de tesuturile conjunctive. Chirurgia se substituie comun pentru a restabili mobilitatea, dar necesită, de asemenea ceva timp pentru reabilitare, care nu poate fi o opţiune pentru cei din trecut o anumită vârstă.
În alte cazuri, oamenii ar putea dori pur si simplu o alta optiune in afara de metodele convenţionale, pentru a trata artrita lor. Poate că medicina modernă neîncredere, sau pur şi simplu cred că sunt mai sănătoase metode alternative. Indiferent de motiv poate fi, persoane fizice a reveni apoi la căutare a început prin a strămoşii noştri - unul pentru un remediu eficient pentru artrita. Normal, la rândul său, multe remedii din plante pentru ameliorarea lor.
Remedii din plante, după cum am menţionat anterior, pot fi căile de atac foarte bine prima real utilizat pentru a trata artrita. Unele remedii din plante sunt transmise din generaţie în generaţie, o parte a moştenirii lăsate de bătrânii noştri şi partajat la tineri pentru a fi utilizate atunci când acestea cresc vechi. Şcoli de medicament pe bază de plante pot urmări chiar şi cunoştinţele lor a lungul secolelor, cu unii care pretind a avea Kings servit şi împăraţi din întreaga lume.
Nu este o întindere de imaginaţie, care medicament pe bază de plante, de fapt a avut loc o dată la faţa locului în viaţa oamenilor că medicina modernă acum deţine. Desigur, o mare parte din aceasta ar fi fost legat în superstiţii şi convingeri greşite, şi totuşi nu se poate spune că nu există adevăr în eficacitatea de remedii din plante in tratarea artritei. Şi în timp ce nu orice planta care creste pe Pamant verde poate fi utilizat pentru tratarea bolii, există remedii pe bază de plante care pot oferi adecvate, pe termen lung de relief.
În cazul în care acest lucru este adevărat, atunci de ce nu medicinei moderne pare să consilieze împotriva medicamente din plante? De fapt, acest lucru poate foarte bine fi o noţiune greşită, după cum mulţi doctori şi alţi practicieni de medicina conventionala sunt de fapt conştienţi de cel putin cateva remedii pe bază de plante, si poate chiar le recomanda pacientilor lor.
Conflictul vine cu ierburi exotice şi mai multe căi de atac, care utilizează mai puţin bine-cunoscute plante. Având în vedere abordarea ştiinţifică a medicinii moderne, combinate cu lipsa de cercetare efectuate pe aceste alte tipuri de remedii pe bază de plante, majoritatea medicilor vor prefera să greşească pe partea de siguranţă, şi va sfătui împotriva utilizării de astfel de căi de atac. La urma urmei, "în primul rând, să nu faci rău."
În ciuda lipsei de cercetare şi de aprobarea de medicamentele convenţionale, mulţi oameni continuă să caute şi de a folosi remedii din plante pentru tratamentul poliartritei lor. O bună parte a le găsi de relief eficiente într-una sau o combinatie de plante, şi chiar recomanda aceste metode diferite de prieteni şi familie, la fel ca cum de multe remedii populare sunt transmise mai departe. Un nou mass-media, chiar face posibil de a împărtăşi experienţele lor cu remedii din plante din toată lumea - pe internet.
Atunci de ce unii oameni încă mai consideră că este dificil să se găsească o cale de atac eficientă pe bază de plante, dacă atât de multe le folosească şi să găsească uşurare? Un motiv ar putea fi, deoarece oamenii au diferite metabolisme diferite şi biochimice organism, care poate însemna dozare şi formularea care lucreaza pentru unul, nu pot lucra pentru un alt. Un alt implica metode inadecvate de pregătire -, probabil, un pas care a fost foarte important pentru a remedia a fost pierdut pe drum. În alte cazuri, motivul ar putea fi chiar confuzie cu privire la tipul de plante care urmează să fie utilizat, ca unele plante sunt numite de către un singur nume într-o parte a lumii, şi o alta într-o altă parte a lumii.
Din fericire, aceste dificultăţi nu sunt insurmontabile. Medicina moderna nu continue să analizeze eficienţa anumitor remedii pe bază de plante, precum şi studii şi cercetări în continuare să fie efectuate pentru a înţelege şi de a verifica proprietăţile de anumite plante. Acest lucru va ajuta la stabilirea dozaje adecvate şi formulări, şi poate duce chiar la medicamente noi, mai eficiente şi metode. Confuzie cu privire la tipurile de plante care urmează să fie utilizate încet dispare ca mai multe informaţii sunt partajate în întreaga lume, şi oamenii sunt mai în măsură pentru a se potrivi plantele dreapta cu numele dreapta.
Astăzi, dacă doriţi să facă uz de căile de atac pe bază de plante, acesta poate fi la fel de uşor ca pornirea de pe computer, apoi găsirea unui site web de încredere pentru a afla ierburi corespunzătoare care urmează să fie utilizate. Puteţi apoi achiziţiona chiar şi on-line căile de atac, astfel cum ceaiuri sau liniments, sau chiar ca parte din suplimente, care sunt mai uşor de utilizat. Dacă eşti norocos, atunci aţi putea găsi chiar şi o autoritate privind medicament pe bază de plante care pot diagnostica si prescrie dreptul de a utiliza căile de atac pentru dvs. artrita.
Remedii din plante sunt aici pentru a rămâne, şi înainte de mult timp, medicina moderna va fi capabil pentru a debloca secretele sale - secretele pe care unii practicanţi de medicament pe baza de plante cunosc deja - şi chiar mai mult oamenii vor fi capabili să găsească căi de atac eficiente pe bază de plante pentru artrita.

Niciun comentariu: